Mativation - logo

Referenssit

Plantui Oy

Älypuutarha -tuotekehitysprojektin johtaminen, elektroniikan ja LED-kasvivalaistuksen suunnittelu ja ohjelmistosuunnittelu, sekä LED-valaistuksen optimointi fotosynteesin kannalta. Plantui-älypuutarha on tiettävästi maailman paras markkinoilla oleva täysin automaattinen hydrofoninen kasvatusautomaatti.

Salcomp Oyj

Ohjelmistosuunnittelu Salcompin kehittämään Nokian varavirtalähteeseen ja USB-latauslaitteeseen DC-18. Tämä oli Salcompin ensimmäinen sulautettua ohjelmistoratkaisua käyttävä latauslaite.

Adi Kalusteet Oy

Adi Calando-akustiikkaseinäkkeen suunnittelu ja seinäkettä koskevan patenttihakemuksen tekeminen. Kaksipuolinen seinäke on työterveyslaitoksen testaama ja luokiteltu absorptioluokkaan A. Tämä on tiettävästi ainoa Suomessa saatavilla oleva tilan jakoon tarkoitettu kaksipuolinen seinäke, joka täyttää absorptioluokan A äänenvaimennusvaatimukset.

Skaala Oy

Elektroniikkasuunnittelua ja ohjelmistosuunnittelua Skaala Alfa cLean -ilmanvaihtoikkunaan, sekä melumittausten tekeminen. Skaala Alfa cLean -ilmanvaihtoikkuna on kokonaisuus, jossa yhdistyvät energiatehokas ikkuna, älykäs ilmanvaihto ja tehokas lämmön talteenotto.

Teknologiaratkaisu ankariin ilmasto-olosuhteisiin

Ilmastollisiin ääriolosuhteisiin tarkoitettujen elektronisten mittauslaitteiden kotelointiratkaisu ja lämpötilan säätömenetelmä. Suunnittelun aikana keksittiin ainutlaatuinen tapa toteuttaa kotelon sisälämpötilan hallinta käyttäen vain vähän sähkötehoa jäähdytykseen.

Teknologiaproto Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin

Puhelimen lisälaitteen teknologiaproton tekeminen Dubaissa toimivalle asiakkaallemme, jonka markkinat ovat USA:ssa. Nopean teknologiademon suunnittelu ja toteutus tehtiin kertaakaan asiakasta henkilökohtaisesti näkemättä.

Laite ilmavirran mittaukseen

Tutkimusprojekti, jossa kehitettiin ultraäänitekniikkaan perustuva laite ilmavirran mittaamiseen. Mativationin kehittämien signaalinkäsittelyalgoritmien ja edullisen PIC-prosessorin ansiosta saavutettiin hyvä mittaustarkkuus ja edulliset tuotekustannukset. Laite soveltuu ilmanvaihtojärjestelmiin, joissa putkikoko voi olla 100 mm - 600 mm. Kehitetyllä ratkaisulla on saavutettavissa olennainen säästö ilmastoinnin energiakustannuksissa ja ilmastoinnin meluhaitat saadaan pienemmiksi.

Muita tutkimusprojekteja:

  • salamapaikannustekniikan ja ukkossuojaustekniikan tutkimus
  • palovaroittimen ohjelmistokehitys
  • internetin kautta ohjattavan LED-valaistuksen kehitys
  • matkapuhelimen antennisuunnittelu

Microchip Technology Inc.

Microchip Design Partner Logo

Mativation Oy on auktorisoitu Microchip Design Partner. Vieraile Microchip Technology -sivuilla saadaksesi lisää tietoa.Vihdoinkin järkevä vitamiinitehdas:
Plantui älypuutarha
Lopputuloksena kasveissa
on neljä kertaa enemmän
vitamiineja kuin kaupasta
ostetuissa.
Suunnittelu: Mativation Oy

Jaa

Varavirtalähde Nokia DC-18
Calando -akustiikkaseinäke
Skaala Alfa cLean -ilmanvaihtoikkuna


  Mativation Oy, Örninkatu 14, 24100 Salo,  Finland     Tel: +358 (0)405002883    matti.alen(at)mativation.fi